Слов'янська кухня

Коли відчуваєте голод, але не бажаєте замовляти бургери, паніні, сендвічі або якийсь інший фастфуд, обирайте супи. Хтось може подумати, що у Івано-Франківську готують лише борщ та овочевий суп на бульйоні. Та це не так. У закладах міста намагаються зі звичайної здавалося б першої страви зробити кулінарний шедевр.

Суп може бути як ситний, так і легкий, дієтичний. Залежить від того, що ви бажаєте отримати. Можна замовити першу страву на бульйоні з курячого філе із вареними овочами та зеленню, яка зробить вас ситими із мінімальною кількістю калорій. Та якщо на першому місці все ж поживність страви, тоді можна сміливо замовляти супи східної кухні із наваристою юшкою та локшиною (лагман, шурпу), або традиційні слов’янські супи з галушками чи солянку.

Дієтичні супи

Більшість лікарів наголошують, що під час схуднення або ж просто дотримання принципів правильного харчування обов’язково потрібно їсти овочеві супи. Вони мінімально калорійні, звичайно, якщо не засмажені або не зварені на крутому бульйоні з індички. Супи позитивно впливають на травлення, покращують метаболізм та гарно втамовують голод. Якщо ви бажаєте перевірити усі чудодійні їх властивості на собі, замовляйте супи із доставкою. Обов’язково скуштуйте:

  1. Легкий суп із помідорами. Готують його із відварених овочів: капусти, селери, помідорів, цибулі, болгарського перцю та квасолі. Подають як суп-пюре, прикрашений свіжою зеленню петрушки та кропу.
  2. Суп вітамінний. Зазвичай складається з бобів квасолі, цвітної капусти, капусти броколі та брюсельської, моркви, цибулі та зеленого горошку. Вигляд має неперевершений. Чудове поєднання зеленого, помаранчевого та червоного кольорів збуджує апетит та приносить естетичне задоволення.
  3. Морквяний суп. Надзвичайне джерело вітамінів, необхідних для здорової шкіри, волосся, нігтів, а також для гостроти зору. Його готують із швидко провареної моркви, капусти, цибулі, часнику, селери, та овочевого бульйону. Для аромату до юшки кладуть чебрець та чорний перець. Усі готові овочі змішують блендером та додають трошки вершків.
  4. Окрошку. Хто не знає, що це за страва, обов’язково має її скуштувати. Більш корисної та легкої першої страви геть шукати. Саме до окрошки додають варене куряче або будь-яке інше м’ясо, свіжі огірки, відварені курячі яйця, редис та багато свіжої зелені. Заправляють корисним для травлення кефіром або сироваткою.

Смакуйте корисними першими стравами завдяки сервісу доставки їжі Eda.ua.

/
Щоб перевірити вартість доставки: