Доставка бургерів

Усі знають, що найшвидший спосіб втамувати голод — з’їсти сендвіч. Їх уже давно не вважають звичайним фастфуд, адже у ресторанах готують надзвичайні кулінарні сендвічні шедеври. Так само і у Івано-Франківську. У місті сандвічі готують і подають у закладах як фірмову страву, а також доставляють через сервіс Еda.ua на замовлення із спеціалізованих ресторанів.

Чим сендвіч від бутерброда відрізняється?

Між ними є єдина істотна відмінність — кількість шматочків хліба. Для звичайного бутерброда використовують один шматок, на який кладуть начинку. Для сендвіча ж беруть два або більше шматочка хліба, між якими розміщують будь-які інгредієнти.

На Заході навіть сформувалась сендвічна гастрономічна культура. Його готують дітям на ланч до школи, як перекус на пікнік та просто прогулянку, як закуски на свята та вечірки. У Канаді, до прикладу, сандвічі роблять трикутними й називають їх — клубними. В США частіше за усе готують закуску із тостового хліба, іноді для м’якості відрізають тверді краї.

У Франції сендвічі називають крок-мосьє, а в Італії — паніні.

Поява сендвіча, яким ми його знаємо сьогодні, датується приблизно 17 сторіччям. Започаткували традицію так завертати у хліб інгредієнти саме у Європі. Їх подавали як закуску для шанованих у суспільстві осіб на прийомах, а також для не менш шанованих багатіїв у гральних домах.

Начинки для сандвічів

Варіацій комбінації інгредієнтів для начинки існує мабуть стільки, скільки є у світі небайдужих до цієї закуски кухарів. Найчастіше у сандвічі додають:

Крок-мосьє і паніні

Крок-мосьє у нашому розумінні — це гарячий сендвіч на французький лад із двома шматочками хліба. Як начинку використовують шинку та сир. Для його приготування використовують підсмажений хрумкий хліб, між яким розміщують м’ясо. Зверху крок-мосьє натирають сиром ементаль або грюєр та готують або в духовці, або на грилі. Подають закуску тільки гарячою. Іноді замість сиру зверху на сендвіч кладуть підсмажену яєчню. Такий варіант називають вже не крок-мосьє, а крок-мадам.

Паніні відрізняється від крок-мосьє лише формою хліба. Якщо для французьких закусок використовують будь-який хліб, то для паніні беруть обов’язково чіабатту. Паніні, до речі, так і перекладається з італійської, як «невелика булочка».

/
Щоб перевірити вартість доставки:
  • Royal Hamburger

    Royal Hamburger

    Кухні: Італійська, Європейська, Американська

    Royal Hamburger
    4.67 з 5
    - 1
    • від 0 грн
      мін. сумма замовлення
    • від 35 грн
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки
  • ГОСТ Бар

    ГОСТ Бар

    Кухні: Європейська, Слов'янська, Американська

    ГОСТ Бар
    5 з 5
    - 0
    • від 0 грн
      мін. сумма замовлення
    • від 35 грн
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки
  • Крила

    Крила

    Кухні: Європейська, Американська, Японська

    Крила
    1.67 з 5
    - 2
    • від 0 грн
      мін. сумма замовлення
    • від 35 грн
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки
  • Food Point

    Food Point

    Кухні: Італійська, Європейська, Американська, Домашня, Українська

    Food Point
    5 з 5
    - 0
    • від 40 грн
      мін. сумма замовлення
    • Безкоштовно
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки
  • Pizza Point

    Pizza Point

    Кухні: Італійська, Європейська, Американська, Домашня, Українська

    Pizza Point
    4.17 з 5
    - 1
    • від 40 грн
      мін. сумма замовлення
    • Безкоштовно
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки
  • Zdorovyй

    Zdorovyй

    Кухні: Вегетаріанська, Італійська, Європейська

    Немає відгуків
    Zdorovyй
    0 з 5
    - 0
    • від 0 грн
      мін. сумма замовлення
    • від 35 грн
      вартість доставки
    • від 60 хв
      час доставки